Utmärkta familjehotell i Fairfield, Connecticut

Oavsett om du tar med din familj på en utflykt eller letar efter en snabb måltid i Connecticut, har Fairfield en mängd olika restauranger som passar perfekt för det du letar efter. Fraiche, som ligger på 75 Hillside Road startades av den berömda kocken Marc Lippman som också äger restaurangen Greenfield Hill, som öppnades 2007, till en lavin av recensioner på New York Times. Fraiches matlagning kan sägas vara modern amerikansk som använder olika frukter och grönsaker för att ge en enkel men elegant matupplevelse. Med “familjetorsdagar” där man kan njuta av vilken rätt som helst för ett fast menypris på $38,00, fraiche en sällsynt familjevänlig restaurang som du skulle vilja uppleva inte bara med din familj utan också med vänner.

2008 var en av de 1 000 bästa italienska restaurangerna Ponte Vecchio på postväg 1275. I motsats till andra kedjehotell som erbjuder italiensk mat, tillagar detta hotell nötkött, fisk och pasta enligt traditionella specifikationer. För ett rimligt måltidspris på $ 34,00 kommer matgästerna att känna sig hemma här.

Några kvarter från Ponte Vecchio ligger Wilson’s BBQ på 1851 post road som erbjuder några goda traditionella södra grillar. Varje punkt på menyn, från Texas-stil brisket till st. louis ribs, är djärvt sydlig. Detta är den enda anläggningen i sitt slag i stan där kött tillagas i en långsam tillagad grop för att ge sin aptitretande smak och arom. För dem vars kärlek till grillning bara är lika med deras kärlek till sitt favoritspel, är detta den perfekta platsen att vara på.

Sarabande on 12 Unquowa place är ett multifunktionshotell med en meny som erbjuder vilken rätt du än letar efter. Berömd för sin skaldjursmeny eller fantastiska biff, detta är det bästa stället för ett speciellt tillfälle, familjemåltid eller en romantisk middag för ett par. Med mellandagsmåltider från $5-$16, och kvällsmat från $12-$33, är Sarabande ett bra fynd. Restaurangen har även vegetariska delikatesser, take away-meny och en uteservering där du kan njuta av solskenet medan du njuter av din måltid.

Sedan det öppnade under ny ledning är det asiatiska köket från Sweet Basil på 284 Black Rock Tpk mycket billigare och mer familjevänligt. I motsats till många asiatiska restauranger går detta hotell bortom det kinesiska och japanska köket för att erbjuda gammaldags rätter från Malaysia, Singapore och Vietnam. Inredningen är modern och elegant. Deras vänliga personal och billiga priser gör att hotellet står över sina konkurrenter.

För en besökare eller en invånare har Fairfield vad som krävs för att ge den där unika och minnesvärda upplevelsen som man alltid kommer att längta efter att uppleva om och om igen.

Varför inte prova på mountainbike i skogen i år? Oavsett vad du väljer får du möjlighet att åka terrängcykling från april till november. Det kommer att bli det roligaste du har haft på hela året!

 

Ta med dig dina vänner, din familj eller din partner och kom till vårt Järvsö Boende. Våra nybörjarspår är breda och jämna och passar perfekt för barn och nybörjare. Eller om du är ute efter lite mer utmaning finns det också en längre led med smala stigar. 

 

Om du är mountainbike entusiast eller bara vill prova något nytt och aktivt på din nästa resa är Järvsö platsen för dig.

 

Järvsö har stigar och terräng som passar alla erfarenhetsnivåer. Nybörjare kan prova den grönklassade leden Järvsöbaden Badtjärnsleden, som är knappt 3 km lång och perfekt för barn och vuxna som är nya på mountainbike. Om du är mer erfaren kan du prova den rödklassade leden Skästraleden på 11 km. För dem som verkligen vill testa sina färdigheter finns det en blåklassad Badtjärns Blåa-led som är 4,5 km lång (kommer snart!).

 

Alla lederna börjar och slutar nära hotellet, så du kan lätt ge dig ut på lederna på morgonen och komma tillbaka för en skön vila eller en måltid innan du ger dig ut igen på eftermiddagen.

 

Om du älskar mountainbike är Järvsö rätt plats för dig. Med stigar som är perfekta för nybörjare och mer erfarna cyklister kommer stigarna i Järvsö att få dig ut i de vackra omgivningarna.