Είσαι πραγματικός ποδηλάτης; Αφήστε τα κοσμήματα να τους πουν!

Το Shavuot βρίσκεται στην έκτη ημέρα, το Sivan συνήθως πέφτει στα τέλη Μαΐου ή στις αρχές του καλοκαιριού. Γιορτάζει ο Θεός που δίνει την Τορά στους Ισραηλίτες στο όρος Σινά. Το Shavuot είναι επίσης ένα από τα τρία βιβλικά φεστιβάλ προσκυνήματος. Είναι επίσης η πεντηκοστή ημέρα από το Πάσχα σερβιρίσματος και ολοκληρώνεται η Καταμέτρηση του Ομέρ, που παραδοσιακά γινόταν όταν μια προσφορά σίτου αποστέλλονταν στο Φρύδι.

Έχετε αναρωτηθεί ποιος ήταν ο καλύτερος τρόπος με τον οποίο ο πατέρας Αβραάμ και η συνοδεία του έφτασαν από τη Χαράν στη Μεσοποταμία στη μακρινή περιοχή της Επαγγελίας; Καβάλησαν καμήλες; Ή θα ταξίδευαν με στυλ – ίσως με την άμαξα; Βρείτε απάντηση στην επίσκεψη στο μοναδικό μουσείο Bible Lands της Ιερουσαλήμ, το οποίο γιορτάζει αυτή τη στιγμή τη 15η αιωνιότητα του. Το μοναδικό στο είδος του στον κόσμο, το μουσείο σας μεταφέρει στο συναρπαστικό ταξίδι της επιστροφής κάποια στιγμή στους ανθρώπους, τις χώρες και τους πολιτισμούς της Βίβλου. Ανακαλύψτε τα αρχαία ήθη και έθιμα που επηρέασαν τους προπάτορές μας και παρείχαν το φόντο για την εβραϊκή θρησκεία, το εβραϊκό πνεύμα μαζί με την εβραϊκή πατρίδα.

ΥΠΟΔΕΙΞΗ! Όταν σχεδιάζετε κοσμήματα σαν βραχιόλι, να θυμάστε ότι οι Χειροποιητα Κοσμηματα χάντρες μπορεί να είναι ακριβές. Ένας δυνατός τρόπος για να βρείτε φθηνότερες χάντρες είναι να φανείτε σε ένα κατάστημα με οικονομίες και να αγοράσετε κοσμήματα που πωλούνται και να τα αποδομήσετε και να τα χρησιμοποιήσετε με το σχέδιό σας.

Τα κοσμήματα είναι αυτό που θέλει! Αυτός είναι ο τέλειος λόγος για να αγοράσετε τα κοσμήματά της γιατί τα χρειάζεται. Οι γυναίκες αγαπούν τα κοσμήματα και συνήθως χαίρονται να αποκτούν νέα κομμάτια για να προσθέσουν στη συλλογή τους. Τα κοσμήματα μπορούν να σημαίνουν αγάπη και να σηματοδοτούν ειδικές περιπτώσεις στη σχέση σας. που συνδέονται μόνο με αυτά τα πράγματα είναι οι τέλειοι λόγοι για να αγοράσετε τα διαμάντια της.

Χρησιμοποιήστε ειδικά σχεδιασμένο βερνίκι εάν δεν έχετε ασημένια πατίνα και θέλετε μια λαμπερή εμφάνιση στα ασημένια κολιέ Jewish Shop σας. Αυτά τα γυαλιστικά δημιουργούνται χωρίς λειαντικά που θα ξύνουν τα κομμάτια σας. Θυμηθείτε τα χαρακτηριστικά του ασημιού μαλακής ποιότητας και μπορεί να γρατσουνιστεί χωρίς ταλαιπωρία. Υπάρχουν πολλά γυαλιστικά που μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να βρείτε σήμερα. Είναι γενικά εύκολο να καλυφθούν και είναι φιλικά προς το χρήστη και δεν είναι πολύπλοκα. Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή για να επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η κύρια χρήση της θήκης είναι η προστασία. Ωστόσο, καθώς η Τορά μας διατάζει να ομορφύνουμε τα mitzvot, (δηλαδή μενόρα, πλάκες σεντέρ, καθώς και.), πολλοί θέλουν οι περιστάσεις να είναι οπτικά ελκυστικές και γιατί είναι δυνατόν να βρούμε οποιαδήποτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων μαζί με την Judaica . Οι απλούστερες θήκες μπορεί να κοστίζουν κάτω από $10, αλλά πιο περίτεχνα και περίπλοκα σχέδια μπορεί να κοστίζουν πάνω από $100. Χειροποιητα Κοσμηματα γίνονται τα πραγματικά μέταλλα και περιέχουν επιχρυσωμένο ή ασήμι. Οι ξύλινες και γυάλινες θήκες δεν είναι ασυνήθιστες όπως σίγουρα. Οι χάντρες, τα κρύσταλλα και οι πολύτιμοι λίθοι μπορούν να τα στολίσουν, κάνοντάς τα να γεμίζουν χρώμα.

Εάν έχετε κορεστεί σαν χρωματισμούς μετά από πολύ καιρό, έχετε επί του παρόντος υπηρεσίες ανανέωσης εφ’ όρου ζωής που ανανεώνετε το κόσμημα και ένα άτομο θα το παρουσίαζε στη νεότερη γενιά για να είναι ένα ωραίο δώρο από την ανώτερη φλούδα.

Τα πιάτα με μέλι είναι ένα αρκετά δημοφιλές μπόνους. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υλικών. Οι σχεδιαστές της Judaica εμπνεύστηκαν τα τελευταία χρόνια για να δημιουργήσουν κομψά και σύγχρονα πιάτα με μέλι, τα οποία μπορούν επίσης να διπλασιαστούν για φρέσκα το υπόλοιπο της νέας χρονιάς.